Centralizace Zdravotnické záchranné služby Jihomoravského kraje - Polesná, Svatava (2009)
Bakalářská práce se zaměřuje na zhodnocení počtu výjezdů Zdravotnické záchranné služby Jihomoravského kraje v rámci její centralizace.