Právní úprava obecné ochrany ovzduší v České republice v kontextu výroby cementu. - Aujeská, Soňa (2008)
Práce poskytuje ucelený přehled o právní úpravě obecné ochrany ovzduší v souvislosti s výrobou cementu.