Spatial distribution of chironomid larvae (Diptera:Chironomidae) in mid-sized streams: the influence of environmental conditions - Syrovátka, Vít, 1980- (2009)
Tato práce se zabývá prostorovou distribucí larev pakomárů (Diptera: Chironomidae) ve vztahu k subtrátu a hydraulickým podmínkám ve dvou říčních úsecích.