Kapitoly ze života v tropech : sborník článků pro časopis Živa /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jeník, Jan, 1929- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Jan Jeník, 2009
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 02648cam a22006977a 4500
001 MUB01000604194
003 CZ BrMU
005 20210607132318.0
008 091106s2009 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-08-04 
015 |a cnb001968308 
020 |a 978-80-254-5131-1  |q (váz.) 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD114 
072 7 |a 581  |x Obecná botanika  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 574.4(213.5)  |2 MRF 
080 |a 581.526.422(213.5)  |2 MRF 
080 |a 581.524/.526  |2 MRF 
080 |a (6)  |2 MRF 
080 |a 581  |2 MRF 
100 1 |a Jeník, Jan,  |d 1929-  |7 jk01051458  |4 aut 
245 1 0 |a Kapitoly ze života v tropech :  |b sborník článků pro časopis Živa /  |c Jan Jeník 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Jan Jeník,  |c 2009 
300 |a 187 s. :  |b il. ;  |c 21 x 21 cm 
500 |a Obsahuje rejstřík 
505 0 |a Tropický deštný les -- Obojživelný svět mangrovů -- Tropické savany -- Život v afrických velehorách 
650 0 7 |a rostlinná společenstva  |7 ph116064  |2 czenas 
650 0 7 |a tropické biomy  |7 ph534669  |2 czenas 
650 0 7 |a tropické deštné lesy  |7 ph116488  |2 czenas 
650 0 9 |a plant communities  |2 eczenas 
650 0 9 |a tropical biomes  |2 eczenas 
650 0 9 |a tropical rain forests  |2 eczenas 
651 7 |a Afrika  |7 ge137148  |2 czenas 
651 9 |a Africa  |2 eczenas 
CAT |a DRIMLOVA  |b 02  |c 20091106  |l MUB01  |h 1018 
CAT |a JANA  |b 02  |c 20091106  |l MUB01  |h 1319 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0241 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1923 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0825 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1224 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120229  |l MUB01  |h 1345 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0131 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1956 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20120622  |l MUB01  |h 1149 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1000 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0427 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1112 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1510 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0040 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20210323  |l MUB01  |h 0100 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20210607  |l MUB01  |h 1323 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0942 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1931 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1151 
CAT |c 20210804  |l MUB01  |h 0901 
CAT |c 20210809  |l MUB01  |h 0450 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-08-04 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 BOZAH  |b botan. zahrada  |5 3145347025  |8 20091106  |f 78  |f Mimo UK  |q 20180809  |r 20091106  |s kup 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c botan. zahrada  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j BOZAH