Marketing v cestovním ruchu /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jakubíková, Dagmar, 1948- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 2009
Edition:1. vyd.
Series:Marketing
Subjects:
LEADER 03732nam a22007817a 4500
001 MUB01000600805
003 CZ BrMU
005 20190221120552.0
008 091009s2009 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-04-17 
015 |a cnb001990507 
020 |a 978-80-247-3247-3 
040 |a BOD022  |b cze 
072 7 |a 338.3/.4  |x Hospodářská a výrobní odvětví  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a 338.48-4:339.138  |2 MRF 
080 |a 339.138  |2 MRF 
080 |a 338.48  |2 MRF 
080 |a 338.3/.4  |2 MRF 
100 1 |a Jakubíková, Dagmar,  |d 1948-  |7 xx0009372  |4 aut 
245 1 0 |a Marketing v cestovním ruchu /  |c Dagmar Jakubíková 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 2009 
300 |a 288 s. 
490 1 |a Marketing 
650 0 7 |a cestovní ruch  |7 ph119113  |2 czenas 
650 0 7 |a marketing destinací  |7 ph370265  |2 czenas 
650 0 7 |a marketing  |7 ph115227  |2 czenas 
650 0 9 |a destination marketing  |2 eczenas 
650 0 9 |a marketing  |2 eczenas 
650 0 9 |a tourism  |2 eczenas 
830 0 |a Marketing 
CAT |a PUTNOVA  |b 02  |c 20091009  |l MUB01  |h 1017 
CAT |a PUTNOVA  |b 02  |c 20091009  |l MUB01  |h 1017 
CAT |a KUZELIKOVA  |b 02  |c 20091013  |l MUB01  |h 1329 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0725 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0218 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0239 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1921 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0823 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1222 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2334 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0404 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20111126  |l MUB01  |h 1049 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0130 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1954 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 0952 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1859 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0421 
CAT |c 20150630  |l MUB01  |h 1030 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0036 
CAT |a PUTNOVA  |b 02  |c 20190221  |l MUB01  |h 1205 
CAT |c 20190417  |l MUB01  |h 0931 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2340 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0941 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1931 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-04-17 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 MAR-412  |5 4200457764  |8 20091009  |f 70  |f Prezenční  |r 20091009 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 MAR-412  |5 4200457765  |8 20091009  |f 74  |f Měsíční  |r 20091009 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 MAR-412  |5 4200457766  |8 20091009  |f 74  |f Měsíční  |r 20091009 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 MAR-412  |5 4200457767  |8 20091009  |f 74  |f Měsíční  |r 20091009 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 33-JAKU  |9 KUDOV-600805-01  |5 4303011599  |8 20091019  |f 74  |f Měsíční  |r 20091019 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 33-JAKU  |9 VV-600805-02  |5 4303011601  |8 20091019  |f 70  |f Prezenční  |r 20091019 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 33-JAKU  |9 VV-600805-03  |5 4303011600  |8 20091019  |f 74  |f Měsíční  |r 20091019 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 TEL  |a Univerzitní centrum Telč  |2 KKVHB  |b KKVysočiny Havlíčkův Brod  |3 33  |9 317000299071  |5 3297000890  |8 20121109  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s prevKKVHB 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 33-JAKU  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 0  |h N  |i 21  |j VV 
AVA |a ECO50  |b ESF  |c volný výběr  |d MAR-412  |e available  |t K dispozici  |f 4  |g 0  |h N  |i 80  |j VOLNY 
AVA |a TEL50  |b TEL  |c KKVysočiny Havlíčkův Brod  |d 33  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 7  |j KKVHB