Znamení života, předzvěsti smrti v lidových podáních, obyčejích a pověrách /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Polívka, Jiří, 1858-1933 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : J. Polívka, 1917.
LEADER 01663nam a22004217a 4500
001 MUB01000600641
003 CZ BrMU
005 20091105093254.0
008 091008s1917 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-04-17 
015 |a cnb000251383 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 39  |x Kulturní antropologie. Etnologie. Etnografie  |2 Konspekt  |9 1 
100 1 |a Polívka, Jiří,  |d 1858-1933  |7 jk01100510  |4 aut 
245 1 0 |a Znamení života, předzvěsti smrti v lidových podáních, obyčejích a pověrách /  |c napsal J. Polívka. 
246 1 1 |a Life-tokens in folk-tales, custom and belief 
260 |a Praha :  |b J. Polívka,  |c 1917. 
300 |a 96 s. 
580 |a Separát z: Národopisný věstník českoslovanský. 12 
CAT |a MAGULOVA  |b 02  |c 20091008  |l MUB01  |h 0949 
CAT |a VIRAGOVA  |b 02  |c 20091105  |l MUB01  |h 0924 
CAT |a VIRAGOVA  |b 02  |c 20091105  |l MUB01  |h 0932 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0239 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1921 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1222 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1746 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1452 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1933 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0036 
CAT |c 20161008  |l MUB01  |h 2237 
CAT |c 20190417  |l MUB01  |h 0931 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2340 
M54 |a 39 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-04-17 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 EETNO  |b evrop. etnologie  |3 2-361  |5 257EE00438  |4 dar (A. Václavík)  |8 20091008  |f 78  |f Mimo UK  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c evrop. etnologie  |d 2-361  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j EETNO