Velký lékařský slovník /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Vokurka, Martin, 1962- (Author), Hugo, Jan, 1955- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Maxdorf, 2008.
Edition:8., aktualiz. vyd.
Subjects:
LEADER 03370nam a22006977a 4500
001 MUB01000600227
003 CZ BrMU
005 20120726154427.0
008 091005s2008 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-04-17 
015 |a cnb001969157 
020 |a 978-80-7345-166-0 
040 |a BOD002  |b cze 
072 7 |a 61  |x Lékařské vědy. Lékařství  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 61:001.4  |2 MRF 
080 |a (031)  |2 MRF 
080 |a 61  |2 MRF 
100 1 |a Vokurka, Martin,  |d 1962-  |7 jn20001005320  |4 aut 
245 1 0 |a Velký lékařský slovník /  |c Martin Vokurka, Jan Hugo a kolektiv 
250 |a 8., aktualiz. vyd. 
260 |a Praha :  |b Maxdorf,  |c 2008. 
300 |a 1143 s. :  |b il. 
650 0 7 |a lékařství  |2 czmesh 
650 0 7 |a slovníky lékařské  |2 czmesh 
650 0 7 |a výkladové slovníky  |7 ph117287  |2 czenas 
650 0 9 |a explanatory dictionaries  |2 eczenas 
650 0 2 |a Medicine 
650 0 2 |a Dictionaries, Medical 
650 0 2 |a explanatory dictionaries  |2 eczenas 
700 1 |a Hugo, Jan,  |d 1955-  |7 jn20010310099  |4 aut 
CAT |a PELZOVA  |b 02  |c 20091005  |l MUB01  |h 1145 
CAT |a PELZOVA  |b 02  |c 20091009  |l MUB01  |h 1428 
CAT |a PELZOVA  |b 02  |c 20091012  |l MUB01  |h 0944 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0724 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0218 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0239 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1921 
CAT |a FOLTYNOVA  |b 02  |c 20091204  |l MUB01  |h 1102 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091219  |l MUB01  |h 0823 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 1222 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20110106  |l MUB01  |h 0920 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0130 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1954 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20120726  |l MUB01  |h 1544 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 0950 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1859 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0420 
CAT |a CERVINKOVX  |b 02  |c 20150827  |l MUB01  |h 1048 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20151016  |l MUB01  |h 1052 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0036 
CAT |c 20190417  |l MUB01  |h 0930 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2340 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-04-17 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DLOVY  |b KUK - dlouhodobé  |9 VV-600227-06  |5 3285002443  |8 20091204  |f 77  |f Dlouhodobá  |g 2009-920  |r 20091204  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 61(03)-VOKU  |9 VV-600227-01  |6 3147037249  |5 3147037249  |8 20091006  |f 70  |f Prezenční  |g 2009-478  |r 20091012  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 61(03)-VOKU  |9 VV-600227-02  |6 3147037250  |5 3147037250  |8 20091006  |f 74  |f Měsíční  |g 2009-478  |r 20091012  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 61(03)-VOKU  |9 VV-600227-03  |6 3147037251  |5 3147037251  |8 20091006  |f 76  |f Semestrální  |g 2009-478  |r 20091012  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 61(03)-VOKU  |9 VV-600227-04  |6 3147037252  |5 3147037252  |8 20091006  |f 76  |f Semestrální  |g 2009-478  |r 20091012  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 61(03)-VOKU  |9 VV-600227-05  |6 3147037253  |5 3147037253  |8 20091006  |f 74  |f Měsíční  |g 2009-478  |r 20091012  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - dlouhodobé  |e available  |t K dispozici  |f 6  |g 3  |h N  |i 81  |j DLOVY  |k 0