Klinické vyšetřovací metody v gynekologii a porodnictví /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Uher, Jan (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Avicenum, 1980.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
LEADER 02252nam a22005897a 4500
001 MUB01000599759
003 CZ BrMU
005 20141016143711.0
008 090930s1980 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-12-10 
015 |a cnb000157323 
040 |a BOD002  |b cze 
072 7 |a 618  |x Gynekologie. Porodnictví  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 618.1  |2 MRF 
080 |a 618.2  |2 MRF 
080 |a 616-07  |2 MRF 
080 |a 618  |2 MRF 
100 1 |a Uher, Jan  |7 jk01140616  |4 aut 
245 1 0 |a Klinické vyšetřovací metody v gynekologii a porodnictví /  |c Jan Uher a spolupracovníci 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Avicenum,  |c 1980. 
300 |a 223 s. :  |b il. 
650 0 7 |a diagnostika (lékařství)  |7 ph114312  |2 czenas 
650 0 7 |a gynekologie  |7 ph120631  |2 czenas 
650 0 7 |a porodnictví  |7 ph124365  |2 czenas 
650 0 9 |a gynecology  |2 eczenas 
650 0 9 |a medical diagnostics  |2 eczenas 
650 0 9 |a obstetrics  |2 eczenas 
856 4 1 |u http://www.ndk.cz/  |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20090930  |l MUB01  |h 1533 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0724 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0217 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0238 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1921 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0822 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1222 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20110119  |l MUB01  |h 2217 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0130 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1954 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1127 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20141016  |l MUB01  |h 1437 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1111 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0035 
CAT |c 20181210  |l MUB01  |h 1137 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2340 
CAT |c 20201021  |l MUB01  |h 2110 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0941 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1930 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-12-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-11324  |9 SKLAD-599759-01  |5 3147036722  |4 DISP.: PLH  |7 DISP.: PLH  |8 20091001  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20091001  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-11324  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD