Analýza závislosti dvou náhodných veličin - Perhala, Jan, 1986- (2009)
Analýza závislosti se nejčastěji využívá při zpracování dotazníkových šetření. Tato práce v teoretické části shrnuje vzorce a vysvětluje postupy, které jsou při této analýze využívány. V praktické části je tato teorie prezentována na mnou provedeném dotazníkovém šetření a vyhodnocena pomocí softwaru STATISTICA