Závislost výkonu na pohybových schopnostech a somatotypu studentů 1. ročníku tělesné výchovy FSpS - Michálková, Barbora (2005)
V této práci jsme měřili a srovnávali studenty prvního ročníku FSpS. Vybraná data jsme porovnávali s běžnou populací.