Rostliny kolem nás : elektronický herbář - Pazdera, Zdeněk, 1964- (Pachner, 2006)
Obsahuje elektronický herbář s více než 670 druhy rostlin na více než 3400 fotografiích, které jsou rozděleny do několika kategorií a opatřené základním popisem