Versuch einer geognostisch-botanischen Darstellung der Flora der Vorwelt 1820-1838 - <<ze >>Šternberka, Kašpar Maria, hrabě, 1761-1838 (National Museum : Czech Geological Survey, 2006)
Digitalizovaná podoba jednoho ze základních děl paleobotaniky, první komplexnější vědecké studie zabývající se fosilními rostlinami