Algoritmy v teorii grafů - Juránek, Vojtěch (2009)
Práce stručně shrnuje některé základní problémy studované v teorii grafů, zejména jejich algoritmizaci. Součástí práce je komentovaný zdrojový kód Jarníkova algoritmu v jazyce C++.