Průniky těles - Hanušová, Marie, 1986- (2009)
Bakalářská práce "Průniky těles" se zabývá vytvořením průnikové čáry mezi základními tělesy jako jsou hranoly, jehlany, válce či kužele v Mongeově projekci. Dále je zde popsána přímá souvislost průniků těles s osvětlením dutých těles do jejich dutiny. Tato práce obsahuje jak základní teorii s popsanými možnostmi nalezení průniku, tak zkonstruované příklady s popsaným postupem, navíc je v příloze umístěno jejich předrýsované zadání.