Zavádění podnikového informačního systému a jeho vliv na fungování společnosti - Holubová, Jitka; Bulant, Michal, 1972-; Masarykova univerzita. Přírodovědecká fakulta. Katedra matematiky (2009)
Tato práce je zaměřena na implementaci informačních systémů do společnosti, identifikaci rizik a způsob jejich řešení. Jsou zde popsány jednotlivé metodologie, podle nichž implementace probíhá a dále jsou zde klasifikována potenciální rizika. V praktické části je sledován průběh implementace podnikového informačního systému zaměřený hlavně na rizika projektu.
This thesis is target on the implementation of the ERP systems into the company, identification of risks and the way of solving risks. There are described various methodologies which the implementation follows and there are classified the potential risks too. In the practical part is monitored process of implementation of the ERP system aimed especially to the risks of the project.
Vedoucí práce: Michal Bulant
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2009
Keywords: podnikové informační systémy; management information systems; bakalářské práce; bachelor's theses