Zavádění podnikového informačního systému a jeho vliv na fungování společnosti - Holubová, Jitka (2009)
Tato práce je zaměřena na implementaci informačních systémů do společnosti, identifikaci rizik a způsob jejich řešení. Jsou zde popsány jednotlivé metodologie, podle nichž implementace probíhá a dále jsou zde klasifikována potenciální rizika. V praktické části je sledován průběh implementace podnikového informačního systému zaměřený hlavně na rizika projektu.