Neparametrické metody v systému STATISTICA - Lajdová, Dagmar (2009)
Bakalářská práce Neparametrické metody v systému STATISTICA se zaměřuje na nejdůležitější neparametrické metody pro testování hypotéz o mediánu (mediánech) rozložení, z něhož pochází náhodný výběr (nezávislé náhodné výběry). Vysvětluje principy testů a způsob jejich výpočtu ve statistickém systému STATISTICA.