Matematické aspekty hold'em pokeru - Kubišová, Kateřina (2009)
Cílem této práce je seznámit čtenáře s hrou poker v jednoduchých modelech a na základě toho umožnit srovnání různých typů strategií. Další část práce pojednává o hledání optimální strategie proti známým a neznámým hráčům.