Percepce matematických pojmů a výsledků - Reiss, Jan (2009)
Percepce matematických pojmů a výsledků zkoumá závislost mezi psychologickým profilem studentů informatiky na Masarykově univerzitě a jejich pohled na výuku matematiky.