Kombinatorika - Janoušková, Eva, 1986- (2009)
Bakalářská práce je učební pomůckou pro neslyšící studenty. Zabývá se kombinatorikou a pravděpodobností. Jednoduše shrnutá teorie a vizuální pomůcky usnadňují učení. Je zde zaveden algoritmus na řešení kombinatorických příkladů. Učivo je ukázáno na řešených příkladech a na závěr každé kapitoly jsou uvedeny příklady k samostatné procvičení a jejich řešení.