Využití finanční matematiky v ekonomické praxi - Sipos, Jozef (2009)
Predmetom bakalárskej práce „Využití finanční matematiky v ekonomické praxi“ je ukázať využiteľnosť finančnej matematiky v ekonomike. Prvá časť práce je zameraná na základné súvislosti v obore finančná matematika. Druhá časť sa zaoberá analýzou možností stavebného sporenia. Posledná časť spočíva vo vytvorení kalkulačky v programu Microsoft Excel pre stavebné sporenie.