Management malého podniku a jeho role při tvorbě podnikové strategie - Heczko, Michal (2008)
Bakalářská práce se zabývá oblasti teorie a řízení malého podniku, rozebírá formy založení malého podniku, pojednává o vlivu malého podniku na chod národního hospodářství. V praktické části jsou vytvořeny základní podklady pro vznik malého podniku. Je zde také zpracován podnikatelský záměr, jehož úkolem je vyhodnotit zpětnou vazbu a efekt založení malého podniku.