Solární technologie - Večeřa, František (2009)
Tato práce se týká využití energie vodíku jako paliva budoucnosti. Je zde popsána jeho výroba v elektrolyzéru a využití jeho energie v palivovém článku. Tento proces byl proměřen na aparatuře JuniorBasic a byla vypočtena jeho účinnost. Součástí této práce je také návod k úloze do fyzikálního praktika.