Využití MR zobrazování protonů vody a tuků k hodnocení kvality sýrů
V práci jsou popsány základní principy MR zobrazování a MR spektroskopie a jsou uvedeny první výsledky aplikací těchto technik na měření různých druhů sýrů. V práci jsou také popsány vlivy změn MR parametrů na experimentálně získávaná data. Součástí práce rovněž je návod k měření na MR technice použ...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2009.
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/211720/prif_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Přírodovědecká fakulta | ÚK sklad | K-9449 | 3145346325 |