Využití MR zobrazování protonů vody a tuků k hodnocení kvality sýrů

V práci jsou popsány základní principy MR zobrazování a MR spektroskopie a jsou uvedeny první výsledky aplikací těchto technik na měření různých druhů sýrů. V práci jsou také popsány vlivy změn MR parametrů na experimentálně získávaná data. Součástí práce rovněž je návod k měření na MR technice použ...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Sedláková, Šárka (Autor práce)
Další autoři: Starčuk, Zenon, 1932- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2009.
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/211720/prif_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Přírodovědecká fakulta ÚK sklad K-9449 3145346325