Měření třídy přesnosti měřicích přístrojů - Křivánek, Tomáš (2009)
Práce se zabývá ověřováním třídy přesnosti analogových a digitálních laboratorních voltmetrů za použití systému LabVIEW (Laboratory Virtual Instrument Engineering Workbench). Práce byla vytvořena s úmyslem pozdějšího využití v laboratorním praktiku a byla tak i celou dobu vedena. Má čtenáři přiblížit detailní zadání laboratorní úlohy včetně popisu částí, které nejsou při samotném měření úlohy využity. Pro ilustraci celé úlohy je součástí práce také měření a vyhodnocení některých vybraných laboratorních voltmetrů.