Modely fundamentálnej analýzy pre stanovenie vnútornej hodnoty akcie - Jánošová, Tatiana; Oškrdalová, Gabriela, 1981-; Masarykova univerzita. Přírodovědecká fakulta. Katedra matematiky (2009)
Predmetom bakalárskej práce „Modely fundamentálnej analýzy pre stanovenie vnútornej hodnoty akcií“ je analýza modelov fundamentálnej analýzy pre stanovenie vnútornej hodnoty akcií, identifikácia ich silných a slabých stránok. Prvá kapitola je zameraná na vymedzenie fundamentálnej analýzy a jej modelov pre stanovenie vnútornej hodnoty akcie. Nasledujúce kapitoly sa podrobnejšie rozoberajú jednotlivé modely firemnej fundamentálnej analýzy. V poslednej kapitole sa určuje vnútorná hodnota akcií spoločnosti ČEZ pomocou modelov pre stanovenie vnútornej hodnoty akcií.
The subject of the bachelor thesis is analysis of the Fundamental analysis models of a stock valuation and specification of their strong and weak sides. In first chapter is fundamental analysis itself and its models in focus. Other chapters are focused on particular company models of fundamental analysis. In last chapter the value of stocks for company ČEZ is determined via using several models of fundamental analysis.
Vedoucí práce: Gabriela Oškrdalová.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2009.
Keywords: matematická ekonomie; mathematical economics; bakalářské práce; bachelor's theses