Studium rádiových bouří na Slunci a Jupiteru - Janák, Zdeněk (2009)
Tato práce se zabývá vznikem rádiového záření Slunce a Jupiteru, jeho projevy v podobě rádiových bouří a jejich pozorováním pomocí přístroje JOVE. Cílem práce je popsat děje vedoucí ke vzniku rádiových bouří, jejich charakteristika a možnosti detekce běžně dostupným zařízením.