Ekologie viru klíšťové encefalitidy - Beková, Magda (2009)
Kompilační práce - přehled taxonomie a ekologie flavivirů skupiny klíšťové encefalitidy se zaměřením přímo na virus středoevropské klíšťové encefalitidy. Stručný přehled dosavadních poznatků o klinice a epidemiologii klíšťové encefalitidy.