Návrh WebGIS pro zveřejnění hydrologických dat ve zvoleném území - Oulehla, Ondřej (2009)
Práce se zabývá návrhem a implementací webového geografického informačního systému zobrazujícího hydrologická data. Popisuje modelování záplavových území na řece Balince v programu HEC-RAS, vytvoření vrstev záplavových území ve značkovacím jazyce KML a tvorbu uživatelského rozhraní na internetových stránkách, realizovanou především ve skriptovacím jazyce Javascript.