Školní zeměpisné weby - Kaperová, Leona (2009)
Tato bakalářská práce je zaměřena na využití školních zeměpisných webů ve výuce na středních školách. Zabývá se obecnými otázkami o informačních a komunikačních technologiích a školních webech. Popisuje jednotlivé školní zeměpisné weby středních škol v České republice. Stručně informuje o stavu využití školních zeměpisných webů v zahraničí. Na konci práce je popsán návrh obsahové struktury školního zeměpisného webu.