Využití elektrochemicky aktivních značek a mikroseparačních metod při analýze poškození DNA a monitorování aktivity enzymů štěpících a modifikujících nukleové kyseliny - Špaček, Jan, 1986-; Fojta, Miroslav, 1967-; Masarykova univerzita. Ústav experimentální biologie (2009)
Využití elektrochemicky aktivních značek a mikroseparačních metod při analýze poškození DNA a monitorování aktivity enzymů štěpících a modifikujících nukleové kyseliny
Utilization of electrochemically active labels and microseparation techniques in analysis of DNA damage and monitoring activities
Vedoucí práce: Miroslav Fojta
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2009
Keywords: DNA (nukleová kyselina); elektrochemické metody; elektrochemie; deoxyribonucleic acid; electrochemistry methods; electrochemistry; bakalářské práce; bachelor's theses