Využití elektrochemicky aktivních značek a mikroseparačních metod při analýze poškození DNA a monitorování aktivity enzymů štěpících a modifikujících nukleové kyseliny - Špaček, Jan, 1986- (2009)
Využití elektrochemicky aktivních značek a mikroseparačních metod při analýze poškození DNA a monitorování aktivity enzymů štěpících a modifikujících nukleové kyseliny