Role růstového faktoru FGF2 při kultivaci lidských embryonálních kmenových buněk in vitro - Bálek, Lukáš (2009)
Práce hodnotí roli růstového faktoru FGF2 při kultivaci lidských embryonálních kmenových buněk in vitro. Zmíněny jsou také základní poznatky o embryonálních kmenových buňkách