Identifikace sekundárních center v prostoru města - Lesová, Pavlína (2009)
Úvodní kapitola bakalářské práce je věnována možným způsobům teoretického nahlížení na sídelní strukturu města, zejména monocentrického a polycentrického modelu. Zahrnuje také možné přístupy vymezení sekundárních center v prostoru města. Praktická část se zaměřuje na identifikaci prostorových diferenciací v městě Brně. Výsledky práce jsou podloženy mapovými přílohami a okomentovány vzhledem k současnému vývoji.