Emoce z fyziologického pohledu - Koudela, Michal (2009)
Bakalářská práce se zabývá tím, jak emoce ovlivňují organismus z fyziologického hlediska. Seznamuje s rozdílnými názory na vznik emocí, na členění emocionálních procesů a jejich působení na člověka a ostatní živočichy.