Využití stochastických matic - Stuchlíková, Radka (2009)
V mé diplomové práci jsem se pokusila popsat využití stochastických matic zejména v souvislosti s Markovovými řetězci. Jak je v české i zahraniční literatuře zvykem, i já jsem se zabývala zvlášť Markovovými řetězci s diskrétním a spojitým časem. Teoretický výklad je doplněn praktickými příklady.