Modelové přístupy a techniky odhadu potenciálního produktu - Cífka, Michal (2009)
V této práci se snažím analyzovat různé modelové přístupy a techniky odhadu potenciálního produktu, resp. z něj vycházející mezery výstupu. K dispozici je zde rovněž teoretická analýza samotného konceptu potenciálního produktu a jeho vhodného definování. Součástí práce je i odhad trajektorie potenciálního produktu na reálných makroekonomických datech České Republiky.