Vybrané matematické nástroje k analýze ekonometrických modelů využití asympototických rozvojů při odvozování aproximací distribučních funkcí vybraných ekonometrických estimátorů - Bartuňková, Michaela (2009)
Tato diplomová práce se zabývá asymptotickým rozvojem funkcí a jeho možnými aplikacemi v teorii ekonometrie, konkrétně u OLS, 2SLS a 3SLS metod.