Frakcionace krevní plazmy před analýzou hmotnostní spektrometrií - Brzobohatý, Jiří (2009)
V této práci jsem se zabýval vývojem techniky frakcionace krevní plazmy pomocí HPLC a ověřením její funkčnosti pro sledování hladin proteinů ve vzorcích od dvou pacientů po transplantaci hemapoetických buněk (s akutní GvHD a bez akutní GvHD).