Stanovení kreatininu metodou Jaffé versus enzymaticky-porovnání metod - Randová, Patricie (2009)
Tato bakalářská práce se zabývá metodami stanovení kreatininu.Kreatinin je běžně stanovovaným analytem v biochemických laboratořích.Jeho stanovení je důležité především pro monitorování renálních chorob.