Chromogranin A - jako nový marker neuroendokrinních tumorů - Sedláčková, Iva (2009)
Bakalářská práce se zabývá problematikou diagnostiky neuroendokrinních tumorů, jmenovitě karcinoidu a malobuněčného karcinomu plic(SCLC), metodou stanovení chromograninu A v krevním séru a srovnáním senzitivity tohoto vyšetření u obou výše uvedených tumorů.