Výroba transfuzních přípravků (trombocytaferéza a plazmaferéza) - Schrammová, Kateřina (2009)
Předmětem této práce je analýza trendů výroby a spotřeby transfuzních přípravků ve FN Brno ve vztahu k typu transfuzního přípravku, včetně jeho konečného použití pro hemoterapii jednotlivými medicínskými obory a jejich statistického zpracování. Údaje jsou získány z dostupných materiálů TO a KB FN Brno za období 2002 - 2008