Výroba transfuzních přípravků z odběru plné krve - Šťastná, Jitka (2009)
Obsahem této práce je analýza trendů výroby a spotřeby transfuzních přípravků z odběru plné krve a využití jednotlivých typů transfuzních přípravků pro hemoterapii