Vliv antipsychotik na korigovaný QT interval - Pálenský, Vítězslav, 1977- (2009)
Předkládaná práce se zabývá sledováním korigovaného QT intervalu (QTc) u pacientů užívajících antipsychotika. Jde o otevřenou, naturalistickou, prospektivní studii, která testuje hypotézy, že užívání antipsychotik je jedním z rizikových faktorů, které s sebou nese ovlivnění QTc ve smyslu prodloužení.