Konvoluce v jádrových odhadech - Havličková, Markéta (2009)
Diplomová práce je zaměřena na využití konvolucí v jádrových odhadech hustoty. Hlavní pozornost je věnována metodě pro výpočet vyhlazovacího parametru. Tato metoda je aplikována na Gaussovo jádro a poté na jádro čtvrtého řádu, které je odvozeno z Gaussova jádra.