Slabá místa klasifikačních kritérií akutní myeloidní leukémie AML M6 podle WHO 2001 - Trnavská, Irena (2009)
Předmětem této bakalářské práce je analýza souborů pacientů s diagnózou akutní myeloidní leukémie M6 a myelodysplastického syndromu za účelem snahy o vymezení slabých míst klasifikačních kritérií akutní myeloidní leukémie AML M6 podle WHO klasifikace 2001. Analyzována jsou kritéria morfologická prostřednictvím hodnocení nátěrů kostních dření.