Význam průtokové cytometrie v hematoonkologické diagnostice - Heidekerová, Monika (2009)
Cílem této práce je přiblížit praktickou užitečnost cytometrie v diagnostice hematoonkologických malignit a shrnout současné postavení průtokové cytometrie ve světle nových poznatků, včetně dat týkajících se detekce a monitorování minimální reziduální nemoci v naší laboratoři.