Dokumentace Bazální stimulace na geriatrických pracovištích - Kličková, Hana (2009)
Diplomová práce je zaměřena na problematiku dokumentace Bazální stimulace na geriatrických pracovištích. V teoretické části jsou shrnuty základní informace o konceptu Bazální stimulace a jeho použití v geriatrické péči, v péči o osoby s demencí a péči palativní. Výzkumná část je zaměřena na zjišťování, zda je na geriatrických pracovištích vedena dokumentace Bazální stimulace a zda je součástí dokumentace ošetřovatelské. Dále je zaměřena na zjišťování, zda je u klientů na těchto pracovištích odebírána vstupní autobiografická anamnéza.