Matematický model proudění podzemní vody - Cvachovcová, Eva, 1984-; Zelinka, Jiří, 1968-; Masarykova univerzita. Přírodovědecká fakulta. Katedra matematiky (2009)
Prace popisuje matematicky model proudeni podzemni vody, obsahuje: definice zakladnich pojmu danne problematiky; odvozeni rovnic modelu; metody pro numericke reseni modelu a praktickou ukazku konkretniho modelu.
The work describe groundwater flow model, it conteins: basics definitions of groundwater terminology; derivation of groundwater flow equations; methods for numeric solution of the model and practic show of concrete model.
Vedoucí práce: Jiří Zelinka.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2009.
Keywords: matematické modelování; numerické metody; mathematical modeling; numerical methods; diplomové práce; master's theses