Slabé faktorizační systémy - Lakota, Libor; Rosický, Jiří, 1946-; Masarykova univerzita. Přírodovědecká fakulta. Katedra matematiky (2009)
Studium slabých faktorizačních systémů, kde základním textem je článek A. Kurze a J. Rosického WEAK FACTORIZATIONS, FRACTIONS AND HOMOTOPIES. V této práci je zmíněný článek podrobně rozpracován v důkazech a je k němu přidána potřebná teorie.
Studying of weak factorizations systems, where the basic text is the paper of WEAK FACTORIZATIONS, FRACTIONS AND HOMOTOPIES from A. Kurz and J. Rosicky. This paper is elaborated in detail in prooves in this work and is completed with necessary theory.
Vedoucí práce: Jiří Rosický.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2009.
Keywords: kategorie; diplomové práce; master's theses